Even voorstellen

Ik heet Gieta en ben 47 jaar. Ik ben getrouwd en woon in Amstelveen. Naast het geven van holistische massages, ben ik  ook werkzaam als docent op het VMBO en ben ik ook  verpleegkundige.
Mijn passie voor het masseren is ontstaan toen ik 9 jaar was. Mijn vader had soms last van hoofdpijn en rugpijn. Ik mocht toen vaak op zijn rug staan om zijn rug te masseren.
Ik merkte dat zijn pijn minder werd en  vond dit heel interessant. Op zo’n jonge leeftijd vond ik het gaaf te zien dat alleen door een korte aandacht te geven, de pijn minder werd.
Van kleins af aan maakte ik op deze manier al kennis met het masseren. Later merkte ik dat het me wat deed, wanneer kennissen en familieleden lichamelijke klachten hadden. Al snel ontdekte ik, dat ik met mijn handen de pijn kon verminderen en in dat de pijn in sommige gevallen helemaal wegging. Ik kreeg hierdoor steeds meer gevoel voor het masseren. En daarnaast gaf het mij veel voldoening en zag ik dat men er positief op reageerde.
Ik ben een opleiding gaan volgen voor holistisch massagetherapeut. En daarna heb ik verschillende massagecurcussen gevolgd.
In 2019 merkte ik dat knopen in spieren minder werden als ik die aandacht gaf. Het voelde voor mij net een ijsklontje, die aan het smelten was.
Tegelijkertijd bemerkte ik dat de pijnen en klachten bij mensen minder werd. Ik ben toen een opleiding voor triggerpoint gaan volgen.
Ik heb ook reiki 1 en Heling gedaan en pas dit soms toe op mijn klanten.
Ik heb sinds 2001 een mobiele massagepraktijk, dat betekent dat ik mensen zowel in hun eigen woonomgeving masseer, maar ook in mijn praktijk.
Sinds 2010 ben ik ook partner bij een Health and Beautybedrijf, waarbij ik ook adviezen geef op gezondheidsvlak en soms ook schoonheidsvlak.
Een ander kunnen helpen met een massage, maar daarnaast ook met het adviseren op gezondheidsvlak voor zowel innerlijk als uiterlijk vind ik  belangrijk en leuk om te doen.
Ik richt me vooral op vrouwen en echtparen. In mijn praktijk masseer ik alleen vrouwen en echtparen in hun eigen woonomgeving.
In 2020 heb ik mijn opleiding NLP practioner en NLP Master gehaald.
Ik ben super enthousiast geworden over de opleiding, waardoor ik mensen graag help bij behalen van hun persoonlijke doelen. Sinds 2022 geef ik ook coaching aan vrouwen.

Mijn visie

Ik masseer vanuit een holistische visie, wat inhoudt dat je niet alleen uit lichaam bestaat, maar ook uit een sociaal, psychisch, emotioneel en spiritueel deel. Al deze delen zorgen er samen voor dat je de persoon bent, wie je bent.

Op het moment dat je een klacht hebt, dan zegt de klacht op dat moment dat er iets is wat om aandacht vraagt. Tijdens een massage kun jij je bewustworden wat deze aandacht is. Het zelfhelend vermogen van je lichaam wordt op gang gezet. Hierdoor kunnen klachten verminderen en soms verdwijnen. Het is een mooie reis naar jezelf.

Mobiele massage praktijk

Bij wellness voor jou wordt je in je eigen vertrouwde omgeving gemasseerd. Ik merk dat die behoefte groot is onder mijn klanten. Het wordt zeer gewaardeerd, dat ze in hun eigen omgeving gemasseerd kunnen worden.

De massage wordt afgestemd aan jouw behoefte op dat moment.  Om deze vraag te beantwoorden is het handig om jezelf  af te vragen: “Wat vraagt er op dit moment om aandacht?”

Ik masseer aan huis, dit betekend dat ik mijn massagetafel, massageolie, handdoeken meeneem bij u thuis. Het is wel handig dat u vooraf gedouched heeft en ervoor zorgt  dut u een rustige ruimte heeft, waarin u gemasseerd kunt worden.
Daarnaast neem ik massagemuziek mee. Mocht u geen massagemuziek op de achtergrond willen dan is het prima. Na afloop van de massage ruim ik alles op en ga ik weg. U kunt dan nog lekker nagenieten van de massage.
Ik richt mij vooral op vrouwen en echtparen, omdat ik dit een leuke doelgroep vind. Daarnaast vind ik het leuk om te zien hoe echtparen na afloop samen nagenieten van hun wellness dag. Ook is het nog eens een cadeautje, dat je niet uit huis hoeft.

Wellness voor jou is ook geschikt voor parties thuis, bedrijfsmassages, evenementen en massageworkshops op scholen.

Naast een massage aan huis voor jezelf zijn er ook andere leuke ideeën voor een massage op locatie:

  • een massageparty met vriendinnen
  • als verrassing voor een vriendin of familielid of echtpaar
  • vrijgezellenfeest voor vrouwen
  • tijdens een weekendje weg samen met je vriendinnen

Kortom bij  “Wellness voor jou”, kun je vele kanten op. Mocht u interesse hebben kunt u middels het contact formulier een offerte aanvragen.